Unge musikere

Det er enkelt!

 

Er du en ung musiker? Har du lyst til å delta på en musikalsk aktivitet i inn- eller utland, men vet ikke helt hvordan du skal finne penger til det? Kanskje vi kan hjelpe deg! Musikk og Ungdom gir tilskudd til utvekslingsaktivitet for unge musikere. Forutsetningen er at utvekslingen har tilknytning til vårt nettverk, det vil si for eksempel at du blir sendt ut av vår nettverksorganisasjon UKM, eller at du deltar på et prosjekt som arrangeres av en annen Jeunesses-organisasjon. Hvis du er i tvil om prosjektet faller inn under vårt nettverk kan du ta kontakt med oss.

 

Vi vil at det skal være så enkelt som mulig å søke støtte fra oss. Det finnes derfor ingen søknadsskjema. Alt du trenger å gjøre, er å sende oss et brev eller en mail der du

 

  1. forteller litt om deg selv (hvilket instrument du spiller, litt om din musikalske bakgrunn, utdanningen din)

  2. forteller hva slags aktivitet du skal delta på

  3. skriver hvilket beløp du søker om, og hva dette skal dekke (er det deltakeravgift? reisepenger? eller noe annet?)

 

Søknaden kan sendes per mail eller post.

 

Dersom du mottar støtte fra oss, kommer vi til å be deg om å skrive et reisebrev om det du har vært med på. Vi kommer også til å be deg ta noen bilder fra aktiviteten du har vært med på. Alt dette får du mer informasjon om dersom du mottar støtte fra oss.

 

I første omgang håper vi du sender inn din søknad. Dersom du har spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss, så skal vi gjøre så godt vi kan for å hjelpe deg.