Boost – technology and equality in music

LOUD 2015

Internasjonal konferanse om kjønnsbalanse, teknologi og musikk.

Mellom den 19. og 21. juni 2017 inviterer JM Norway til den årlige JMI Global-konferansen. I år under navnet Boost – Technology and Equality in Music. Boost blir en internasjonal konferanse som vil diskutere to områder i endring der musikkmiljøet i Norden ligger i front: Bruk av ny teknologi og arbeidet for kjønnsbalanse i musikklivet.

Gjennom seminarer og workshops skal ledende forskere, musikere, teknologer og prosjektledere diskutere likestilling, teknologi og hvilke utfordringer og muligheter teknologien skaper.

Boost skal være et arrangement som åpner opp for nye ideer og internasjonalt samarbeid. Vi presenterer nye teknologiske løsninger, nye perspektiver og nye muligheter for alle som er opptatt av musikk, teknologi og kjønnsbalanse.

Seminarprogrammet finner sted på Sentralen i Oslo. Konferansen avsluttes med konsert og svensk midtsommerfest på idylliske Voksenåsen, med utsikt over hele Oslo.

Meld deg på konferansen her.

––
Boost 2017 arrangeres i samarbeid med JMI, og er støttet av EUs Creative Europe Programme og Belgian Science Policy Office (BELSPO).
Andre støttegivere er Kulturrådet, Fritt OrdKulturkontakt Nord, Finsk-norsk kulturinstitutt, Oslo kommune, Music Norway og Institutt for musikkvitenskap (UiO).