elektroLOUD blir til helge-workshops!

 

Vi Kjønnsforskjellene i de fleste musikksjangre minskes gradvis, men det ser ut til at produksjon og elektronisk musikk står igjen. Med elektroLOUD ønsker vi å endre dette!

JM Norway og AKKS Oslo har arrangert LOUD Jentenes Bandleir siden 2009. Her har fokuset vært på tradisjonelle bandinstrumenter og låtskriving. Med elektroLOUD er ønsket å fange opp de som er interesserte i elektronisk musikk og musikkproduksjon!

elektroLOUD er et workshop-program hvor jenter og transpersoner får lære å lage elektronisk musikk. Man får innsikt i både software og hardware under ledelse av Vilde Nupen. Kurset avsluttes med en konsert hvor de som vil får mulighet til å vise fram musikken de har laget.

elektroLOUD skal arrangeres som to workshop-helger høsten 2017! Den første går av stabelen 21.-22. oktober, andre helg er 4.-5. november. I løpet av disse to helgene får du produsere din egen låt, utforske både software og hardware, lære om musikkbransjen og treffe mange andre kule jenter og transpersoner med samme interesser! Kursene holdes hos Agenda X i Oslo sentrum. elektroLOUD er for jenter og transpersoner mellom 16 – 26 år.

Les mer her!

Ingrid Dyrnes Svendsen
Ingrid Dyrnes Svendsen

The first time Ingrid sang in front of an audience she was three years old. After that there was no going back. The now 23 year old girl grew up in a small place called Orkdal in the middle of Norway. In addition to singing she plays the piano, composes and teaches. The spring of 2016 she finished a Bachelor’s degree in jazz and improvisation. Although this is the genre closest to her heart, she enjoys listening to and playing all kinds of different music.

This year she is moving to Maputo, Mozambique. Her aim is to teach and learn as much music as possible. She has a passion for including girls and women into the musical scene. Hopefully this is something that she can contribute with during her stay in Maputo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *