Ny fungerende daglig leder i JM Norway

 
Vi er stolte av å annonsere at Ane Carmen Roggen blir vikarierende daglig leder i JM Norway det neste året, mens Ingunn Sand er ute i fødselspermisjon. Ane er i dag seniorrådgiver og prosjektleder i Kulturtanken, og har bred internasjonal erfaring, både som utøvende musiker og som produsent i Rikskonsertene.
– JM Norway er en organisasjon som ønsker å gjøre en forskjell, som ser musikken i et globalt samfunnsperspektiv, og som gir ungdom mulighet til å utvikle seg, til å bidra og skape. Dette arbeidet er så viktig! forteller Ane, som starter hos JM Norway i slutten av oktober og jobber sammen med oss ut 2018.
– Jeg føler meg veldig heldig som får bli en del av teamet, og ser fram til å være med og videreutvikle JM Norway i en spennende fase med stor vekst.
sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *