elektroLOUD! Ny musikkleir i sommer

 

Vi utvider LOUD! Jentenes bandleir og introduserer elektroLOUD – en ny leir for unge, kvinnelige musikere hvor fokuset er elektronisk musikkproduksjon.

ElektroLOUD er for jenter og transpersoner mellom 15 og 17 år som ønsker å fordype seg i elektronisk musikkproduksjon. I løpet av leiruken vil deltakerne få prøve seg på de forskjellige prosessene i skapning og fremføring av elektronisk musikk. Leiren blir en del av den andre uken av LOUD! Jentenes bandleir, og avholdes på Haugetun Folkehøgskole utenfor Fredrikstad 2.-8.juli.

Bakgrunnen for prosjektet er et ønske om å jevne ut kjønnsforskjellene innen musikkproduksjon og elektronisk musikk, et felt som ser ut til å stå stille når det gjelder dette. Gjennom leiruken jobber deltakerne med musikkproduksjon, men introduseres også for andre elementer ved en musikkarriere som for eksempel presseskriv, pressebilder, merchandise, booking og liknende. I tillegg til besøk fra kjente band og artister.

Les mer om prosjektet HER!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *