Bli med å lage tidenes bandleir!

 

LOUD! er en årlig musikkleir for jenter og transpersoner mellom elleve og sytten. Gjennom en uke fylt med låtskriving, bandøvelser, nye venner og konserter, jobber LOUD! for å skape selvtillit og spilleglede for barn og ungdom med interesse for musikk. 

For at årets bandleire skal gå knirkefritt, søker vi frivillige og lærere som kan hjelpe til i forkant og underveis.

Som frivillig bidrar du blant annet med sosiale aktiviteter, arbeid med workshoper, teknisk assistanse, samt å hjelpe bandlederne med alskens små og store oppgaver som dukker opp. Du kan også være behjelpelig med foto og video, kjøring eller diverse administrativt arbeid. Dersom det er andre ting du heller vil bidra med, er vi åpne for forslag!

Lærerne på LOUD! er ansvarlig for ett til to band gjennom hele leiruka. I tillegg til å undervise på hovedinstrumentet ditt, er det fint om du er komfortabel med flere bandinstrumenter og å veilede deltakerne i samspill og låtskriving. Nytt av i år, er at vi har en særlig satsning på produksjon og elektronisk musikk, så vi er veldig interessert i å rekruttere lærere innen dette feltet.

Viktig for både deg som er frivillig og underviser, er at du er glad i å delta i sosiale aktiviteter og bidrar til å gjøre leiropplevelsen trygg og lærerik. Vi ønsker dere som er selvstendige, positive, tålmodige, glad i barn og ungdom og som identifiserer seg med LOUD! sitt formål. LOUD! ønsker å bidra til et inkluderende og mangfoldig musikkliv. Derfor oppfordrer vi personer fra minoritetsgrupper til å søke. Det er i tillegg sånn at det kun er kvinner som kan være lærere og frivillige på LOUD! sine bandleire, ettersom vi tror på verdien av kvinnelige rollemodeller,  .

Årets leire er satt til 24.-30. juni og 2.-8. juli. Alle som jobber på LOUD! får i tillegg muligheten til å delta på lederseminar mellom 24.-26. mars. Der får dere lære mer om LOUDs pedagogikk, hvordan man holder workshops og hva som skal til for å skape inkluderende prosjekter og sommerens mest minneverdige uke!

For mer informasjon om å undervise eller være frivillig, se http://www.loudcamp.com/jobb

For mer informasjon om LOUD!, se http://www.loudcamp.com

SØKNADSFRIST 10. FEBRUAR: jobb@loudcamp.com

1 Comment
  • Ingrid Frivold-Storli |

    Hei
    Jeg vurderer å søke på å være instruktør, men lurer litt på hva det går i. Kunne vært fint med mer info. Om jeg søker så har jeg mulighet den andre uken.

    Beste ønsker for et godt nytt år.

    Ingrid Frivold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *