Nå har bandet ditt sjansen til å spille på Sentralen!

 

Når man befinner seg i startgropa av musikkarrieren, kan det være vanskelig å vite hvordan man skal gå fram for å spille konserter eller skaffe seg et publikum. Hvem er det man kontakter for å få spillejobber? Hvordan skriver man en god bandbiografi og hva er egentlig en teknisk rider? 

I 2017 kan bandet ditt få svaret på alle disse spørsmålene, og flere til! Hvelvet Underground er en konsert- og kursserie for ungdom, som gir band muligheten til å opptre i profesjonelle rammer på en ordentlig konsertscene. I februar samarbeider LOUD! og Sentralen UNG om å arrangere preproduksjon og konserter for to band fra Oslo-området. Bandene får i tillegg være med på en spennende og lærerik helg med innføring i musikkbransjen i april.

Under preproduksjonen får bandet ditt lære om alt det som foregår rundt en konsert – fra dere kommer til spillestedet og til konserten deres er gjennomført. Deretter vil dere på selve konsertdagen spille konsert i Hvelvet på Sentralen. I tillegg får dere muligheten til å velge én låt som det filmes live musikkvideo av. Under workshop-helgen vil bandet ditt lære hvordan man skriver søknader, biografi, kontrakter, tekniske ridere, hva et stageplot er og hvordan man promoterer konserter.

Høres dette ut som noe for deg og bandet ditt? Til konsertene mellom 2. og 4. februar søker LOUD! to band i aldersgruppen 15-19 år. Bandene må også kunne delta på workshop-helgen 22.-23. april.

Send en mail til sofie@jmn.no dersom bandet ditt har lyst til å delta!

Logoen til Hvelvet Underground

Logoen til Hvelvet Underground

Bak Hvelvet Underground står Sentralen UNG, sammen med flere organisasjoner tilknyttet Sentralen. Blant dem er JM Norway, Oslo Jazzfestival, Ultimafestivalen m.fl.

PÅMELDINGSFRIST: 20. DESEMBER

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *