– Å fremme forståelse for musikk er verdens viktigste jobb

 
 

På JM Norways årsmøte ble Musiker og kulturpersonlighet Arnfinn Bjerkestrand enstemmig valgt som ny styreleder.

Etter åtte års uvurderlig innsats som styreleder, trer Eli Borchgrevink ut av JMs styre. Arnfinn Bjerkestrand gleder seg stort til å ta over vervet.
– Jeg ser fram til å være styreleder for JM Norway. Organisasjonen har stolte tradisjoner som organisasjon som jeg ser fram til å videreutvikle, forteller Bjerkestrand.

Arnfinn Bjerkestrand har lang erfaring fra organisasjons- og kulturlivet og har blant annet vært nestleder i Norsk kulturråd. Han går inn i styrevervet med en imponerende kulturell CV.

– Jeg har ledet en rekke organisasjoner, og håper at jeg, med min erfaring fra organisasjonslivet, kan bidra til å utvikle JMN sammen med de øvrige styremedlemmene, rådet og staben, sier Bjerkestrand. Framover vil han jobbe for å skape gode og forutsigbare rammevilkår for organisasjonen og han håper også å bidra til å utvikle gode og relevante prosjekter.

Bjerkestrand understreker at JM Norways arbeid er meget viktig.

– JM Norway er først og fremst viktig gjennom sine prosjekter og dem de er til for. Å fremme forståelse for musikk blant unge mennesker over hele verden er verdens viktigst jobb!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *