– Jenter er like flinke som gutter. Det handler om å tørre

 
 

Sommerens LOUD-camp nærmer seg med stormskritt og alle ledere og involverte gleder seg. En av disse er Fay Wildhagen som stikker innom leiren for å holde workshop og konsert. – Musikk handler om samarbeid, evnen til å lytte, om tålmodighet, tillit, ærlighet og mot, sier Fay.
– Jenter er like flinke som gutter. Det handler bare om å tørre, og det lærer man mye om på LOUD. Dermed gjør LOUD verden til et bedre sted.

En spent Fay forteller at hun ser fram til årets LOUD-camp og gleder seg stort til å bli kjent med jentene, høre dem spille og høre hva de har å si. Fay mener deltakerne vil få mye ut av leiren, blant annet røper hun at hennes workshop vil lære jentene nyttige tips og triks om hva som skal til for å bli artist av yrke og hva det innebærer å være en artist, på godt og vondt.

– Jeg tror mange går fra LOUD med en følelse av mestring og stolthet over det de har fått til, forteller Fay.
– Det er veldig kult, hele campen er en slags selvtillitsboost. De blir også kjent med likesinnede, både hverandre og oss litt eldre. Man får helt klart mulighet til å snappe opp mange nyttige tips som ruster en som ønsker å jobbe i musikkbransjen.

Wildhagen slapp debutalbumet Snow til gode kritikker i 2015. Tidligere har hun vært frivillig og bandleder på LOUD!.

fay_video_face

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *