Platedebut på utveksling

 
 

Aydan Schmidt fenger med forførende bossarytmer på sin nye EP “Teus.” Hør hele her!

Sangeren og gitaristen Aydan Schmidt er en av årets MOVE-deltagere og kommer fra Brasil. Det siste semesteret har han holdt til på Trøndertun folkehøgskole i Trøndelag og etter en vår med musikalsk utvikling og utfoldelse kan Aydan skilte med flere egenkomponerte låter på repertoaret. Fire av disse har blitt til hans første EP.

På utgivelsen har Aydan med seg en rekke dyktige, unge musikere. Bandet, som har blitt døpt “Aydan & the Dream Band”, består av åtte elever ved Trøndertun Folkehøgskole som sammen har skapt en forrykende blanding av brasilianske rytmer som bossa nova og samba ispedd jazz og blues.

Aydan Schmidt – Vokal/gitar
Sivert Bjørgum – gitar
Jonathan G.E. Utby – Bass
Eirik Bakken – Trommer
Mats Jøger – Piano
Jacob Andreas Reistad – Saksofon
Patryk Polanski – Trombone/vokal
Johanna Scheie Orellana – Fløyte/vokal

EP-en er produsert av Patryk Polanski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *