Ny sjanse til å delta i World Youth Choir

 
 

I sommer har du muligheten til å være del av verdens største ungdomsskor. Jeunesses Musicales International inviterer til World Youth Choir (WYC) i Tyskland i sommer. 

Det internasjonale korprosjektet ble startet opp i 1989 og er en av de mest prestisjetunge musikalske opplevelsene for unge sangere. Prosjektet arrangeres i et nytt land hvert år, og er en gylden mulighet til å møte over 80 unge sangere fra hele verden. WYC gir deg muligheten til å utvikle deg både som vokalist og personlig. Repertoaret er mangfoldig og strekker seg fra kjente mesterverk til samtidsmusikk – alt sammen ledet av noen av verdens beste dirigenter.

Nå er påmeldingen for WYC 2016 åpnet. I år går det hele av stabelen i Weikersheim, Tyskland! Øvingsperioden finner sted 13. – 25 juli og etterfølges av en turné rundt i landet som ender opp i nabolandet Belgia i begynnelsen av august.

Siden forrige WYC dessverre ble avlyst, har styret i JMI besluttet at alle sangere som søkte i 2014 ikke trenger å sende inn nytt materiale, men kan søke med samme dokumentasjon. Nye søkere er selvfølgelig velkomne. Søkte du i fjor, men ønsker å levere inn nytt materiale, kan du selvfølgelig gjøre det.

Er du en dyktig, ung sanger mellom 17 og 26 år som vil stifte nye bekjentskaper på tvers av landegrenser? Søk World Youth Choir 2016! Frist 31. mars, 2016.

Mer info og påmelding på prosjektets hjemmesider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *