MOVE-deltakere hos Jungeltelegrafen

 

MOVE-deltakerne Assa og Rebecca har fått sine egne låter spilt i radioprogrammet Jungeltelgrafen på NRK.

Assa Matusse fra Mosambik og Rebecca Mwalwenje fra Malawi er på utveksling til Trøndertun Folkehøgskole i Melhus i regi av MOVE. De er begge sangere og låtskrivere, og skal utgi musikk i tiden som kommer. Nå har de også fått vist seg frem for det norske folk.

Jungeltelefgrafen er et populært program på NRK som spiller verdensmusikk fra fjern og nær. Under sendingen fortalte programleder Sigbjørn Nedland at han møtte Assa på et seminar arrangert av JM Norway. Han ba henne sende ham en mail med eksempler på musikken hun lagde. Det gjorde hun, og i oktober i fjor kunne dermed alle Jungeltelegrafens lyttere la seg begeistre av den melankolske og vakre sangen «Village Girl».

Jungeltelegrafen var tydeligvis ikke lei MOVE-deltakere, for tidligere denne måneden var det nemlig en av Rebeccas egenskrevne låter som ble spilt av i programmet.

Her kan du lytte til sendingene:

Assa

Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *