Lederseminar med LOUD!

 
 

Lurer du på hva det innebærer å være frivillig eller lærer på jentenes egen bandleir? 

For første gang inviterer JM Norway og AKKS til et todagers kurs for sommerens ledere, frivillige og andre nysgjerrige. LOUD! – Jentenes Bandleir er Norges største bandleir for jenter, og jobber for å bygge selvtillit og musikkinteresse for barn og ungdom som ikke er gutter. Leiren arrangeres hver sommer de to første ukene av sommerferien. LOUD! har alltid behov for dyktige og engasjerte frivillige og setter derfor opp lederseminar for alle interesserte.

Vil du lære mer om hvordan man holder workshops, skaper inkluderende prosjekter og legger tilrette for sommerens mest minneverdige uke? I løpet av helgen blir vi godt kjent med både prosjektet og hverandre! Meld deg på gjennom skjemaet under. For å sikre spredning i bakgrunn og geografi vil vi gi tilskudd til reise og opphold.

https://form.jotform.com/53494350561961

Bekreftelse på plass og evt reisestøtte gis fortløpende, senest i februar. Deltakelse er obligatorisk for ledere sommeren 2016, så de som planlegger å være med på minst én leiruke prioriteres. Mer informasjon om hvordan du kan søke om å jobbe på LOUD finner du her. Årets leire arrangeres på Haugetun folkehøgskole 25. juni – 1. juli og 3. – 9. juli. Kurset er støttet av LNU Mangfold og inkludering.

Vil du lese mer om LOUD! kan du besøke leirens hjemmeside her: http://www.loudcamp.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *