Vil du bli med i verdens beste internasjonale ungdomsjazzorkester?

 
 

Neste runde av JM Jazz World Orchestra går av stabelen i 2016. Løp og søk!

JM Jazz World Orchestra er et internasjonalt storband med dyktige, unge musikere fra hele verden. Under ledelse av kritikerroste dirigenter reiser JM Jazz World Orchestra ut på en omfattende turné rundt om i verden.

JM Jazz World Orchestra blir for denne gang holdt av JM Germany ved JMI World Meeting Centre i Weikersheim, Tyskland fra 28. juni til 5. juli 2016. Deltakere kan se fram til en inspirerende og begivenhetsrik uke for å øve, jamme og forberede seg til årets turne som vil avsluttes rundt 15. juli (TBA).

Er du en jazzmusiker mellom 18 og 26 år, bør du sende inn din søknad innen 15. mars, 2016: Les mer på JM Jazzworlds nettside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *