Fikk endelig revansje!

 

Etter første semifinale stod Kimmiz seirende etter å ha beatboxet mot SAKA. Under andre runde, viste Droolian og Zaltso et variert innhold med alt fra julemusikk til tung bass, men vinneren av andre semifinale ble tilslutt Droolian.

Finalen besto av to rundet på 90 sekunder, ansikt til ansikt, hvor Kimmiz og Droolian kjempet om seier. Etter en spennende finale var juryen, bestående av D9, Zeero og tidligere Norgesmester, klare til å kåre årets vinner av NM i beatboxing 2015. Seirende ut av finalen stod Kimmiz, som endelig fikk sin revansje.

NM i beatbox ble startet opp av JM Norway og Beatbox Norge i 2012 etter mangel på møtearena for beatboxere i Norge. Beatbox beskrives også som «human beatbox», en menneskelig trommemaskin, og er kunsten å skape rytmer, lydeffekter og musikk ved å bruke sin egen kropp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *