NM i Beatbox 2015

 

For fjerde gang arrangerer JM Norway  i samarbeid med Beatbox Norge NM i Beatbbox! Beatboxere fra hele Norge skal samles i Oslo for å avgjøre hvem som er landets beste, og dermed får representere Norge i verdensmesterskapet. Arrangementet vil bestå av workshops fredag 5. Juni og innledende runder Lørdag 6. Juni på Subscene i Oslo. Den store finalen vil bli avholdt på hiphop-scenen ”Morra di” på Rådhusplassen under Musikkfest Oslo lørdag 6. juni.

Hvis du vil konkurrere om tittelen kan du melde deg på her. Påmelding koster 250 kroner og inkluderer workshop, middag og selvfølgelig deltakelse i selve NM.

Du kan også velge å bare delta på fredagens workshops, hvor prisen da vil falle på 150 kroner. Følg med på Facebook.

Arrangementet er gratis for publikum, har fri alder, og blir garantert underholdende enten du er beatboxfan fra før eller aldri har hørt om beatboxing før. Velkommen til en helg fylt med showcaser, underholdning og nervepirrende battles!

For spørsmål kontakt oda.svendsby@gmail.com

I år stepper NM-kongen D9 ned fra tronen og sitter i juryen for årets Norgesmesterskap. Sjekk ut hans session fra Beatbox TV her:

https://youtu.be/Xi3qUtq7dSo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *