Bli med på LOUD! Jentenes bandleir 2015

 

LOUD er en litt annerledes sommerleir for jenter mellom 11 og 17 år, der musikkinteresserte ungdommer møtes for å teste ut ulike instrumenter, prøve seg på låtskriving og spille sammen med og for hverandre. Jenteleire har vist seg å være et populært og godt verktøy for å rekruttere jenter til musikklivet over hele verden – fra Bahrain til USA til Tyskland. Sommeren 2013 kom også tilbudet til Norge, da JM Norway og AKKS arrangerte Norges første bandleir for jenter.

Vi jobber for å bygge selvtillitt og musikkinteresse hos unge jenter fra hele landet, enten du har spilt før eller aldri tatt i et instrument. Gjennom en intens uke fylt med låtskriving, bandøvelser, nye venner og besøk fra noen av landets fremste musikere får du oppleve alle aspekter ved det å være musiker.

I år kan vi gledelig dele nyheten om at LOUD! vil bli avholdt på Haugtun Folkehøyskole i Fredrikstad de to første ukene av sommerferien. Alle musikkinteresserte jenter kan delta på campen som vil bli avholdt 20.-26. juni og 28. juni -4. juli.

Gjennom leiruka får deltakerne prøve seg på alle bandinstrumenter, låtskriving, øve sammen, spille konsert og gjøre demoinnspilling. Her møter de helt ferske de mer erfarne, og alle får veiledning fra noen av landets beste musikere og artister. Tidligere har artister som Kaja Gunnufsen, Bendik, og Fay Wildhagen bidratt på Norges beste jentecamp!

Du kan bli med!

Påmelding og mer informasjon finner du på leirens egen nettside www.loudcamp.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *