Vil du spille i Jazz World Orchestra 2015?

 

Det er kun noen få dager igjen til søknadsfristen til JM Jazz World Orchestra 2015 går ut! JM Jazz World Orchestra er på jakt etter flinke musikere i alderen fra 18 til 25 år som spiller følgende instrumenter: saksofon, trombone, trompet, horn, tuba, gitar, bass, trommer, perkusjon, piano og vokal. Orkesteret møtes i Groznjan den 2. juli og deltakere får mulighet til å bli kjent og spille sammen før de starter på turné den 7. Juli. Lederen for årets prosjekt er Luis Bonilla (USA).Det er planlagt konserter i blant annet Belgia, Kroatia, Tyskland og Nederland. Søkere må fylle ut søknadsskjema online. Husk at du må ha med referansebrev fra lærer eller en person i  lignende posisjon. Du må også inkludere linker til to videoer av deg selv spille. For mer informasjon se her . Husk å søke innen 16. mars 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *