Spille i Orkester Norden i sommer?

 

Er du mellom 15 og 25 år og spiller i symfoniorkester?  Ønkser du å treffe flere musikere på din alder og ha en uforglemmelig spilleopplevelse? Da bør du søke deg til Orkester Norden. Det er et sammensatt symfoniorkester med mellom 70-100 musikkstudenter fra konservatoriene i de nordiske og baltiske landene (Danmark, Island, Finland, Sverige, Norge, Estland, Litauen, og Latvia). I år skal orkesteret samles fra 22. juni til 12. juli i Aalborg, Danmark. Mer informasjon finner du på orkesterets egen hjemmeside. Husk at du må ha med video av deg selv spille når du sender søknad. Bruk ordentlig kamera (ikke mobil) når du lager videoen! YouTube link er å foretrekke til å sende ved søknaden, men du kan også bruke Dropbox, Google Docs or WeTransfer. Bruker du YouTube må du sjekke at linken fungerer før du sender søknaden. Ikke nøl med å sende søknad, påmeldingsfrist er 29. mars 2015.

 

Bildet er orkesteret er tatt av Thomas Juul (2014).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *