Verdens nordligste Ethno

 

I år som i fjor arrangerer JM Norway i samarbeid med unge norske folkemusikere Ethno Norge, folkemusikkleiren hvor deltakere fra hele verden samles for å dele sin lokale tradisjonsmusikk med hverandre. Prosjektet er en del av Jeunesses Musicales’ internasjonale program for folkemusikere i alderen 15 til 30 år. I fjor ble det arrangert for første gang i Norge, i en uke var unge musikere fra hele verden var samlet på Voss. I år gjentar vi suksessen, men tar deltakerne enda lenger nord. Ethno vil ønske sine deltakere velkommen på øya Rørstad utenfor Bodø i Nordland fra 5. til 12. August, der de får oppleve det spektakulære arktiske landskapet og den enestående midnattsolen.

Påmelding starter allerede 1. februar, grip sjansen og få en musikalsk opplevelse for livet!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *