Takk for nå, Prøysen!

 

Og for et år, for en feiring og for noen fester vi har fått være med på! Med Prøysenfest har vi totalt bidratt, produsert og gitt støtte til gjennomføringen av nesten 160 prosjekter, som igjen har gitt opplevelser til over 25 000 publikummere. Vi jobber nå med å samle alt som har skjedd i en rapport. Der vil du finne mer informasjon om hvem, hvor og hvordan Alf Prøysen har blitt hedret igjennom 2014. I mellomtiden vil vi rette en stor takk til alle som på ulikt vis har bidratt i denne årslange markeringen av en av Norges mest fremragende barnekulturformidlere og produktive kunstnere.

I våres inviterte vi barn og unge fra hele landet til å gi hvert sitt lille bidrag til feiringen, resultatet ser du her:

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *