MUA feirer Prøysen på Gol kulturskole

 

Vi gleder oss til helgen og begynner å telle ned dager nå! Enda en dag nærmere juleaften når man kan åpne gaver, spør du? Jo, klart! Men vi har flere grunner å glede oss! I helgen skal vi til Gol for å arrangere musikkverksted for unge asylsøkere mellom 10 og 18 år. Deltakere kommer fra mottak på Ål, Hemsedal og Nesbyen. Gol kulturskole stiller med lokalet, og vi får spille kjente og kjære Prøysen sanger i lag med ungdommer. Verkstedet nå til helgen blir avsluttende for i år, men vi skal fortsette det viktige arbeidet på nyåret. JM Norway har siden 2012 arrangert musikkverksteder på asylmottak rundt om i landet. Flere musikere, musikkterapeuter og engasjerte amatørmusikere fra lokalmiljøet har vært med i prosjektet MUA (Musikkverksted for Unge Asylsøkere). Denne gangen er det Gisle Fuhr, Ingeborg Rudland Næss og Tarjei Øvrelid som skal være ledere for verkstedet på Gol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *