Luke 24: Bayimba International Festival of the Arts 2015

 
 

Bayimba Cultural Foundation er stolte av å presentere den tre dager lange Bayinba International Festival of the Arts som legger til rette for kulturkonsumpsjon etter god og variert kvalitet i Uganda. Årlig arrangeres festivalen den tredje uka i september, og gjør hele Kampala til en stor musikalsk og artistisk fest inkludert dans, film, visuell kunst og teater.

Helt siden festivalen ble arrangert for første gang i 2008 har en bredt spekter av artister fra Uganda, Øst-Afrika og utover disse landegrensene bidratt til å gjøre festivalen mulitkulturell og variert. Både etablerte og nybegynnere innenfor feltet fra ulike kriker og kroker blir plukket ut til å være med på festlighetene, og du kan selv søke om å delta her. Det er selvsagt også mulig å delta som plublikum, og mer informasjon om festivalen finner du her. I mens kan du ta en titt på hva som skjedde under festivalen i 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=03jTS1-8xKc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *