Musikk og Ungdom blir JM Norway!

 
 

Musikk og Ungdom får nytt navn, og dette vil selvfølgelig markeres på ordentlig vis, hvor samarbeidspartnere, kolleger, venner og bekjente samles for noen hyggelige timer i boksen på Kulturhuset. Det blir noe å bite i og skåle med, og selvfølgelig musikalske innslag. Talentfulle bidragsytere til JM Norways prosjekter vil opptre og gi publikum et lite innblikk i organisasjonens arbeid.

Som den norske seksjonen i det verdensomspennende nettverket Jeunesses Musicales International, jobber organisasjonen både her i Norge og ute i verden med musikk, kulturutveksling og ungdom. Slik vil en oppdatering av navn og profil være både praktisk og nyttig:

– Vi vil med navnebyttet bli både tydeligere og lettere å kjenne igjen som organisasjon. Som en del av et internasjonalt nettverk er det bedre å operere med ett navn både nasjonalt og internasjonalt, heller enn å kommunisere to ulike, forklarer daglig leder Ingunn Sand.

Ettermidagsmarkeringen av JM Norway går av stabelen klokka 16:00. Først ut med opptreden er artist Synne Sanden, som har vært med som lærer under LOUD Jentenes bandleir i sommer. Tidligere deltaker fra LOUD-leiren, 15 år gamle Daniela Reyes Holmsen, vil også få vist seg fram. Til sist får vi høre fra Sofie Mortvedt, som er folkemusiker og har vært med på prosjekter som folkemusikkleiren ETHNO Norge 2014, og Musikkverksted for Unge Asylsøkere (MUA). Klokka 1700 snurrer DJ Mægnus Prøysenlåter i ny dubstep-drakt. JM Norway gleder seg!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *