Music Against Child Labour

 
 

JM International har gått sammen med verdens ledende organisasjon mot barnearbeid, ILO, og dannet kampanjen “Music Against Child Labour”. Erfaringsmessig har vi sett at inkludering av barn og unge gjennom musikalsk aktivitet og utdanning kan forebygge barnearbeid, ettersom musikk og kulturutdanning gjør skoler både mer attraktive og barnevennlige. Derfor ønsker vi å sette lys på problematikken gjennom det universielle språket musikk!

Men hvordan kan nettopp DU bidra, og hvorfor?

https://www.youtube.com/watch?v=-MIeeZoolWI

Hjelp oss å gi rødt kort til barnearbeid enten ved å dedikere en konsert eller legge ut en låt på youtube (send link til info@musicagainstchildlabour.org) som synliggjør kampanjen mot barnearbeid, uansett musikksjanger. For mer utfyllende beskrivelse om hvorfor og hvordan du kan bidra, finner du her. I mellomtiden kan du la deg inspirere av bl.a Pharrell, Hans Zimmer og Travis Barker:

https://www.youtube.com/watch?v=qHNgfStLwNc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *