LOUD! Jentenes bandleir til Oslo

 
 

 

I fjor fikk jentene endelig sin egen bandleir, og denne har vært arrangert med stor suksess to sommere på rad. Nå utvides tilbudet med en høstutgave, dette i form av en ukeslang dagleir som vil finne sted midt i Oslo fra 28. september til 4. oktober.

 

I løpet av denne uka skal deltakerne blant annet få prøve seg på alle bandinstrumenter, for deretter å bli delt inn i band som skriver låter, øver og opptrer sammen. Det vil også bli mulighet for å gjøre demoinnspillinger. Innimellom alt dette skal det også bli tid til både å lage bandtskjorter, ta bandbilder, se gjestekonserter og få mange nye venner.

 

Leiren er åpen for alle, enten man har spilt før eller aldri tatt i et instrument. Deltakeravgift er 800 kroner, men leiren vil være gratis for familier med dårlig økonomi. Instrumenter og utstyr kan deltakerne låne gratis.

 

Mer info og skjema for påmelding til høstferie-LOUD! finner du her!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *