Bli rockestjerne på Verdens Kuleste Dag!

 
 

 

Liker du å synge? Lyst til å være stjerne for en dag? På Verdens Kuleste dag stiller JM Norway med en glamorøs scene, backingband, kostymer, glitter, sminke, backstage-telt og fotograf. Ta verden med storm med hiten ”The fox”, bli Taylor Swift eller dans som Jackson Five – alt er mulig på Verdens Kuleste Dag! Se liste over alle låter du kan synge her.

 

Like ved karaoketeltet er det mulig å få kjøpt pølser fra det prisbelønte pølsemakeriet Metervare, som kun bruker ferske, naturlige ingredienser og serverer i økologiske pølsebrød med hjemmelaget ketchup.

 

Det er Sparebankstiftelsen DNB som inviterer alle barn og unge (og alle andre også!) til Akershus festning lørdag 23. august for å prøve alle slags mulige aktiviteter og lage nettopp Verdens Kuleste Dag. Dørene er åpne fra 11:00 til 16:00 og inngang er gratis.

 

Mer info om hele arrangementet finner du her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *