Årets MOVE er i gang!

 
 
(Fra venstre: Victoria, Jørgen, Hannah, Liv, Cecilie, Selma, Marlene og Kristian)

 

I dag er årets norske deltakere i MOVE-prosjektet klare for avreise! Hannah og Liv Andrea reiser til Mosambik, mens Victoria, Jørgen, Cecilie, Selma, Marlene og Kristian drar til Malawi. Der skal de være i ni måneder.

 

Prosjektet MOVE (Musicians and Organizers Volunteer Exchange) er et utvekslingsprogram for unge musikere som utføres i samarbeid med Fredskorpset. For tredje år på rad utveksler JM Norway deltakere med søsterorganisasjonen Music Crossroads i Malawi, og nytt av året er at utvekslingen er utvidet til Music Crossroads i Mosambik.

 

Nysgjerrig på de norske deltakernes opplevelser videre og hvordan det er å være på utveksling i Malawi eller Mosambik? Da bør du følge MOVE-bloggen! Der vil deltakerne jevnlig komme med oppdateringer og bilder underveis i oppholdet.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *