Norges beste Beatboxer kåret

 
 

14 av landets mest lovende tok turen til Oslo for å kjempe om tittelen som Norges beste beatboxer, og med den retten til å representere Norge i det nordiske mesterskapet i København og verdensmesterskapet i Berlin. Både juryen – som besto av noen av verdens beste beatboxere – og kveldens host Stian Blipp, var enige om at det norske beatboxmiljøet holder et svært høyt nivå.

.

Ved finalebattelen sto regjerende norgesmester D9 (Daniel Tarik Abouzelof Bornstedt) i finalebattelen mot Kimmiz fra Lillestrøm (Kim Øie Lindboe) igjen. Etter ekstrarunde og et særdeles jevnt løp kunne juryen utpeke D9 til landets beste beatboxer for tredje år på rad. Musikk og Ungdom gratulerer!

.

FOTO: Johnny Vaet Nordskog. Se flere bilder på Facebook.

.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *