JM Norway på UKM

 
 

På langveisbesøk er The Daughters Band fra Malawi, Were fra Zimbabwe og The United Band. Sistnevnte består blant annet av utvekslingsdeltagere fra Malawi som for tiden jobber som praktikanter i Norge.

 

I går stod alle disse artistene på scenen på Torget under Martnan og senere på kvelden på UKM sitt Kick-Off i Trondheim Spektrum. De skal ut over uken ha flere konserter hver for seg før de søndag 29. juni igjen samles for UKM sitt avslutningsarrangement på Studentersamfunnet i Trondheim.

torget (6 of 85)

Foruten å holde konserter blir det en travel uke med jams, workshops og mange andre sosiale aktiviteter. Den lokale vertskapsrollen er det en ung trønder ved navn Espen Meisfjord (20) som besitter. For noen uker siden kom han tilbake fra et 10-månders utvekslingsopphold hos Music Crossroad, Malawi – organisert av JM Norway.

 

Besøk av disse internasjonale bidragene er et resultat av JM Norways samarbeid med UKM- Norge og regionale UKM-arrangører. Vi er veldig stolte av dette samarbeidet.

 

UKM Norge er invitert med i en av JM Norways internasjonale komiteer og har gjennom dette muligheten til å invitere unge artister fra dette nettverket til den nasjonle mønstringen. Gjennom flere år har også norske ungdommer som har deltatt på UKM fått glede av dette samarbeidet ved å få delta på musikkmønstringer i andre land.torget (84 of 85)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *