Stjernespekket bandleir

 
 

De kommer alle på LOUD! Jentenes bandleir i sommer! Fordelt på to uker i juni og juli får 60 jenter mellom 11 og 17 år mulighet til å prøve seg på ulike instrumenter og sjangre, jobbe med låtskriving og fremføring sammen noen av landets ledende musikere.

 

– Vi håper det vi gjør og står for kan inspirere jenter til å tørre å ta steget ut av pikerommet og frem på rockescenene, sier Marie Amdam i Razika.

 

I tillegg kommer det ferske bandet Daughters Band helt fra Malawi. Det ble startet etter Prisca Mkaliainga var med på fjorårets leir, og ble så inspirert at hun startet et band med bare jenter i hjembyen Lilongwe. Bandmedlemmene skal i tillegg til å spille delta under hele leiren.

 

LOUD! er åpen for alle musikkinteresserte jenter, enten du har spilt før eller aldri har tatt i et instrument. Mer informasjon og påmelding på www.loudcamp.com.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *