Velkommen til NM i Beatbox

 
 

For tredje gang skal beatboxere fra hele Norge samles i Oslo for å avgjøre hvem som er landets beste, og dermed får representere Norge i verdensmesterskapet. Denne gangen blir arenaen Pokalen Pub på Vulkan i Oslo under selve Musikkfest Oslo lørdag 7. januar.

 

Hvis du vil konkurrere om tittelen kan du melde deg på her. Påmelding koster 250 kroner og inkluderer workshop, middag og selvfølgelig deltakelse i selve NM.

 

Arrangementet er gratis for publikum, har fri alder, og blir garantert underholdende enten du er beatboxfan fra før eller aldri har hørt om beatboxing før. Velkommen til en kveld fyllt med showcaser, dansere og nervepirrende battles!

 

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *