Lager du forestillinger for barn?

 
 

Den femte utgaven av YAMA tar nå imot nominasjoner. Den internasjonale utmerkelsen vektlegger kreativitet og innovasjon innen musikalske produksjoner for et ungt publikum, og berømmer kunsten å koble unge mennesker og barn med musikk og kultur på en måte som inspirerer, opplyser og gleder.

Deltakelse er åpen for alle musikkbaserte produksjoner, både med solister, band, ensemble og orkester. De viktigste kriteriene er: musikalsk kvalitet, fremføringskvalitet, relevans, kommunikasjon med målgruppe og internasjonalt potensiale.

En internasjonal jury bestående av fagfolk fra Jeunesses Musicales International (JMI) vil bedømme alle innsendte søknader og vil kunngjøre finalistene 7. oktober 2014. Produksjoner innen følgende kategorier vil annonseres og premieres: YAMA Production of the Year, Yama People Choice Award og for første gang vil også en Youth Opera Award bli tildelt av RESEO , European Network for Opera and Dance Education.

Vinnerne vil bli annonsert på YAMA Prisutdelingen i Umeå i Sverige ved Norrlands Opera 7. november 2014 under YAM Session, en internasjonal konferanse og showcasearena for arbeid med unge publikum.
Påmelding må sendes inn ved 17:00 CET på tirsdag, 15 juli 2014 .
Reglene og elektroniske søknadsskjemaer er tilgjengelig på www.yama – award.com

For mer informasjon kontakt:
info@yama-award.com
www.yama – award.com
+32 2 513 97 74

Young Audiences Music Award et prosjekt av vår internasjonale paraplyorganisasjon Jeunesses Musicales International (JMI) , verdens største internasjonale nettverk for unge musikere.  JMI etablerte prisen for å støtte og oppmuntre produksjoner for unge mennesker som tøyer kunstneriske og musikalske grenser på et profesjonelt nivå, for å synliggjøre behovet for gode kunstneriske prosjekter for unge publikum.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *