Meld deg på til årets LOUD

 
 

Etter overveldende respons da Musikk og Ungdom og AKKS arrangerte Norges første bandleir for jenter i fjor dobler vi år kapasiteten med en ekstra leiruke.

 

Siste uka i juni og første uka i juli møtes ungdom mellom 11 og 17 år  fra hele landet for å danne band, lage låter og spille for hverandre på Flipside leirsted utenfor Kristiansand. Noen av Norges beste musikere kommer innom for å lære bort sine triks, og du får muligheten til å prøve deg på alle slags instrumenter og sjangre, uansett hvilket nivå du er på.

 

På www.loudcamp.com kan du lese mer om oss som lager leiren, hvem som skal være lærere og selvfølgelig melde deg på! Hele leiren koster bare 3 500 kroner, inkludert kost, losji og program. I tillegg vil det bli mulighet for rabatt for søsken og familier med presset økonomi. Påmeldingen åpner 15. februar, og vær rask, her blir det fort fullt!

Sånn så det ut da Sandra Kolstad stakk innom fjorårets leir!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *