– Hvor er snøen?

 
 

Gracious, Clement, Christine, Phalyce, Rose og Chisomo landet i Oslo på lørdag, og er allerede godt i gang med introkurset som skal forberede dem på et halvt års opphold i Norge. De fem plussgradene som møtte dem i Oslo lignet ikke mye på vinterlandskapet de hadde forestilt seg, og Phalyce lurte straks på hvor snøen var. Forhåpentligvis får hun og de fem andre nok av snø når de reiser nordover til Trondheim og Finnsnes, hvor de skal bo og jobbe under oppholdet.

 

Gracious, Clement og Phalyce skal jobbe hos Festival og Arrangørkontoret i Trondheim kommune, mens Christine, Rose og Chisomo skal være hos UKM Arctic. Alle vil få mulighet til å lære både om organisering, promoteringsverktøy og musikk, og selvølgelig få mulighet til å vise fram sin musikalske bakgrunn og kultur.

 

Her kan du lese litt mer om hver av ungdommene, og her vil de blogge om sin nye hverdag så snart de er på plass hos vertsfamiliene.

 

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *