Fylte asylmottak med musikk

 
 

Musikk og Ungdom inviterte barnefamilier fra både Nesbyen, Ål og Hemsedal mottak til en storstilt avslutning på et musikkprosjekt som har gått denne høsten. Gjennom en rekke helger har små og store barn på mottakene fått prøve seg på både sang, ukulele, boomwhackers og afrikanske trommer, og denne lørdagen fikk også foreldrene være med.

 

Det er musikerne Abu Adonaba, Neil Fullerton, Sofie Mortvedt og Marianne Ommedal som har ledet musikkverkstedene gjennom høsten, og som denne helgen hadde tatt turen helt fra Oslo Bergen og Kristiansand for å lede musikkaktivitetene.

 

Musikk og Ungdom takker mottak og musikere for samarbeidet så langt, og håper på flere fine musikkaktiviteter i tiden som kommer.

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *