Endelig Ethno

 
 

Ethno er et unikt prosjekt for folkemusikere i alderen 15-30 fra hele verden. Det består av en rekke sommermusikkleire som arrangeres årlig i Belgia, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, England, Estland, Makedonia, Slovenia, Sverige og Uganda – og snart også i Norge!

 

Gjennom en kombinasjon av workshops, jamsessions, seminarer og forestillinger får musikerne mulighet til å lære en rekke musikalske stilarter. Prosjektet, som er en del av Jeunesses Musicales internasjonale musikkprogram, bringer sammen deltakere fra ulike kulturelle bakgrunner, og er en unik mulighet for interkulturell læring, vennskap og utveksling.

 

Takket være tre unge ildsjeler og folkemusikere blir det sommeren 2014 en Ethno-Camp på Voss. Sofie, Guro og Anna har selv deltatt på Ethno i andre land, og blitt så inspirert at de nå ønsker å invitere resten av verden til Norge. Mer informasjon om leiren kommer utover våren, men følg allerede nå Ethno Norges egen Facebookside!

sofie
sofie

Sofie er prosjektleder i JM Norway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *