3 millioner til Prøysenfest!

 
 

­­– Vi vil sørge for en litt annerledes feiring, sier prosjektleder Tine Tyldum. For selv om Musikk og Ungdom er gavemottaker skal pengene spres til en rekke gode tiltak rundt om i landet. Alt fra kor og korps til skoleklasser, institusjoner, organisasjoner og rockeband kan søke om støtte til å feire Prøysens fødselsdag på sin måte gjennom hele 2014.

 

– Vi har jo alle sunget Prøysens sanger, så hva er vel mer naturlig enn at vi alle feirer ham? spør Tyldum.  I tillegg vil Musikk og Ungdom samarbeide med andre aktører for å arrangere noen helt spesielle feiringer rundt om i landet. Følg med på våre nettsider for detaljer om utlysningen og jubileumsarrangement.

 

sofie
sofie

Sofie er informasjonsansvarlig og produsent i Musikk og Ungdom. Sofie driver nettsidene og Facebooksidene våre, og har hovedansvar for prosjektene LOUD! og Asylprosjektet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *