Luke 9: Vinn billetter til Jaga Jazzist

 
 

Jaga Jazzist har helt siden debuten i 1994 vært omtalt som et eksperimentelt band med fokus på flere sjangre. De blander både jazz, rock og elektronisk musikk med hårfin balanse, og fanger sitt publikum med store musikalske konstellasjoner. Med sine tallrike musikere og fire album har Jaga vunnet både Alarmpriser og Spellemannpris, mye takket være deres sentrale medlemmer Martin og Lars Horntveth. Bandet har alltid vært opptatt av å presse seg selv musikalsk, og brukte sitt forrige album på å fange musikken i live-format. Denne høsten drar de på turné og skal blant annet en tur til Japan før de vender tilbake til Parkteatret som du kan bli med på under Yngling!

Yngling er Parkteatrets konsertrekke rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at ungdom kan oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk innen ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. 12. Desember er det klart for årets siste Ynglingkonsert med jubileumsfest for og med Jaga Jazzist! Hovedkonserten er allerede utsolgt, men vi er så heldige å få dele ut billetter til deg og en venn til Yngling-konserten 12.12.14. Send en mail til oda@jmn.no og fortell hvordan DU vil feire ditt musikalske 20 årsjubileum, så trekker vi en heldig vinner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *