Luke 7: MOVE

 
 

Neste år kan du bli med på en unik musikalsk opplevelse i Malawi og Mosambique med Move! Move (Musicians and Organizers Volunteer Exchange) er et utvekslingsprogram for unge musikere og arrangører mellom Norge, Malawi og Mosambik. Prosjektet drives i samarbeid med Fredskorpset og gjennomføres for fjerde gang i 2015. Hvert år utveksler JM Norway ungdommer mellom 18 og 25 år mellom vår søsterorganisasjon Music Crossroads Malawi i sør og FARK i Trondheim og UKM Arctic Finnsnes, i Nord. Deltakere gir og får opplæring i musikkteori, samspill, musikkhistorie og andre relevante emner, i tillegg til å delta i planlegging og gjennomføring av festivaler, workshoper, konserter og andre aktiviteter.

Hold deg oppdatert på nettsidene våre ut mot våren for informasjon om neste opptak! I mellomtiden kan du la deg overbevise om hvorfor du bør søke gjennom bloggen til årets deltakere her og sjekke ut fjorårets musikkvideo under:

http://youtu.be/5Cdjxo5XbL0?list=UUuvuMaVb00HC6MazFSqpILA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *