Luke 6: Trondheim Kammermusikkfest og konkurranse

 
 

Under Trondheim Kammermusikkfest kan du og din pianotrio konkurrere internasjonalt samtidig som festivaldeltakkere blir tilbudt et spennende og variert program! Etter at Trondheim Kammermusikkfest ble stiftet i 1996 har organisasjonen vokst hyppig, også på den internasjonale arenaen. Trondheim Chamber Music Competition er en av årsakene til denne internasjonale veksten, og i september avholdes konkurransen som i 2015 sikter mot deg som leker deg på tangenter. Du og din pianotrio kan allerede nå søke om deltakelse helt frem til 20. April 2015 her. I tillegg til at festivalen åpner for et ungt musikalsk miljø og samarbeid, er det nok av aktiviteter og konserter å delta på som publikum også, både for store og små. Mer informasjon om festivalen er bare et tasteklikk unna her!

Frem til festen starter kan du ta en titt på hva som foregikk under årets festival her:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *