Luke 5: Vinn billetter til AKKS-konserten på Blå

 
 

AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for kjønnsbalanse i alle ledd i musikkbransjen. Vi i JMN er så heldige at vi også får arrangere LOUD! Jentenes bandleir med denne organisasjonen hvert år, og resultatet av høstens jentebandcamp i Oslo får du se 11. Desember på Blå.

Åtte helt nye band skal i ilden, og selv om flere av kveldens musikere har spilt ute en vinternatt før, er alle bandkonstellasjonene like rykende ferske som varmt hvetebrød. I år skal band fra høstens nysatsning, LOUD Bandkurs for Jenter, spille sin aller første konsert!

Send en mail til oda@jmn.no og fortell hvem du vil ha med deg på konserten, så trekker vi en heldig vinner som får ta med en venn. Merk e-posten med “JMN AKKSkonsert” og husk at om du er under 18 må du ha med deg verge. Vergeskjema finner du her:
http://www.akks.no/events/akks-konsertenh14/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *