Luke 4: Imaginefestivalen

 
 

Over hele Europa og Afrika arrangeres det hvert år nasjonale festivaler for unge musikere tilsvarende Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Norge. Disse festivalene gir noen av de aller beste unge bandene og musikerne i hvert land mulighet til å vise hva de har å by på – enten det er rockeband, jazzgrupper, klassisk-ensembler, rappere eller DJ-er. Hvert år arrangerer Jeunesses Musicales International i samarbeid med en nasjonal Jeunesses Musical den internasjonale finalen i Imagine.

Her samles artister og unge arrangører fra Imagine-festivaler over hele Europa og Afrika, til fire dager fyllt med workshoper, masterclasses, nye bekjentskaper og den store finalekonserten siste kveld. De norske representantene i denne konkurransen blir utsendt av UKM, og i 2015 arrangeres den internasjonale finalen i Brussel siste helgen i Juni.

For ytterligere informasjon om prosjektet, klikk deg hit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *