Luke 3: JMIs årlige internasjonale konkurranse i Beograd

 
 

JMIs årlige internasjonale konkurranse i Beograd går av stabelen 21. Mars 2015, og du kan bli med! Konkurransen som arrangeres for 45. gang veksler årlig mellom å fokusere på ulike instrumenter innen det musikalske feltet som piano, fløyte, obo og vokal. I år er det cellistene som skal få prøve seg i den internasjonale konkurransen, som bidrar til å løfte frem unge talenter samtidig som den danner grunnlaget for å starte en internasjonal karriere innen feltet. Tidligere har nemlig vinnere av konkurransen senere fått muligheten til å spille på anerkjente konsert- og opera scener.

Påmeldingsfristen går ut allerede 31. Desember 2014, for å komme i gang kan du få ytterligere informasjon om konkurransen og påmelding her og her (scroll for engelsk).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *