Luke 22: JM Jazz!

 
 

I dagens luke presenterer vi to spennende muligheter for Jazzmusikere. Begge to arrangeres i Groznjan, Kroatia:

  • JM Jazz World Orchestra 2015

JM Jazz World Orchestra er på jakt etter dyktige musikere i alderen 18 og 25 som spiller følgende instrumenter: saksofon, trombone, trompet, horn, tuba, gitar, bass, trommer, perkusjon, piano og vokal. Søknadsfrist er 16. mars 2015. Søkere må fylle ut søknadsskjema online. For mer informasjon se her. Orkesteret møtes i Groznjan den 2. juli, slik at deltakere får mulighet til å bli kjent og spille sammen før de starter på turné den 7. Juli. Det er planlagt konserter i Belgia, Kroatia, Tyskland, Nederland og Slovenia.

  • Summer Jazz Academy 2015

Summer Jazz Aademy arrangeres i andre halvdel av juli 2015 i Cultural Centre of Jeunesses Musicales i Kroatia. Sommerjazzakademiet varer i 15 dager. Søknadsfrist kommer an på antall søkere og kan strekke seg til slutten av juni. Søkere oppfordres til å ta kontakt tidligere for å sikre plass. For mer informasjon se her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *