Luke 21: Orkester Norden

 
 

Er du mellom 15 og 25 år og vil være med og spille i Orkester Norden? Orkester Norden er et sammensatt symfoniorkester med mellom 70-100 musikkstudenter fra konservatoriene i de nordiske og baltiske landene (Danmark, Island, Finland, Sverige, Norge, Estland, Litauen, og Latvia). Orkesteret er aktivt 2-3 uker hver sommer og arrangerer prøvespill årlig i januarmåned. Orkester Norden har vært på turneer i Europa og Kina, samt flere av de Nordiske landene, og har blitt ledet av kjente og prominente nordiske dirigenter igjennom tidene. JM Norway har samarbeidet med Orkester Norden, blant annet ved å tilby unge, norske musikere reisestøtte i forbindelse med sin deltakelse på prosjektet, og gjennom å sitte i Orkester Nordens råd. Søknadsfristen for 2015 enda ikke åpnet, men du kan begynne å forberede deg allerede nå ved å dokumentere dine ferdigheter på film som senere vil fungere som søknad i seg selv. Sjekk alle detaljer I forbindelse med søknadesprossesen her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *