Luke 2: Vinn billetter til Prøysenfest

 
 

Prøysenåret 2014 går mot slutten, men ikke før en real fest på Rockheim i Trondheim! Den 6. Desember skal et titalls barn, ungdom og musikere med innvandrerbakgrunn tolke Prøysen på sin egen måte. Dette er dyktige sangere og musikere som først og fremst er valgt ut på grunn av sine musikalske kvalifikasjoner, og kommer fra land som Iran, Norge, Syria, Spania, Tyskland, Estland, Gambia, Burundi, Kina, Russland, Norge og Afghanistan. Dette er også mennesker som har gode forutsetninger til å forstå og tolke Prøysen og hans tekster, som ofte tar for seg outsiderrollen og sårheten rundt det å ikke passe inn.

Vi lodder ut billetter til denne minnerike kvelden! Send en e-post til oda@jmn.no og fortell om ditt beste Prøysenminne, så vil en heldig vinner få ta med seg en venn! Husk å merke e-posten med “JMN Prøysen”.

I mellomtiden kan du kikke på den sjarmerende Prøys-o-maten vi hadde i sommer:

http://youtu.be/GYazL2lfYmM?list=UUuvuMaVb00HC6MazFSqpILA

Mer om arrangementet finner du her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *