Luke 18: Prøysenpodcast

 
 

Nå som et begivenhetsrikt Prøysenår straks er ved veis ende, er det ekstra godt å vite at minnene lever videre gjennom den flotte Prøysenpodcasten vår! Midt i julestria er det lite som er så fint som Prøysenhistorier, så vi anbefaler dere å gå inn i juletida med radiofortellingene vi har vært så heldige å få jobbe med i år. Nå er hele podcastserien også tilgjengelig i NSBs underholdningsapp, så enten familien er på farta eller pynter juletre er det bare å trykke på play.

Spiss ørene og lytt med når studiovert Torgrim og reporter Frøken Pollen tar deg med inn i Prøysens verden. I Prøysentimen møter du Alf Prøysens barneunivers i form av små hørespill, fortellinger, nyinnspilte sanger og Alf Prøysens originale innspillinger. Hver episode varer i 12 – 15 minutter og passer til barn fra 3 til 6 år.

Produsert av Lutter øre i samarbeid med prosjektleder Tine Tyldum i Prøysenfest / JM Norway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *