Luke 15: Vinn billetter til Jonas Alaska

 
 

Det beste vi vet er fin musikk og gjerne når den handler om ungdomstidas opp- og nedturer. Derfor er vi kjempe glade for at vi kan gi deg og en venn billetter til Jonas Alaska sin Ynglingkonsert i Oslo i slutten av Februar.

Åmligutten Jonas Alaska sjarmerte hele landet med debutalbumet sitt i 2011. Han ble nominert til Spellemann-priser, toppet radiolistene og solgte ut konserter over hele landet. Debuten ble fulgt opp av et akustisk innspilt album, produsert av Kjartan Kristiansen (Dumdum Boys, Stein Torleif Bjella).

Nå har Jonas tatt et skritt i retning av den yngre del av fanskaren, og laget et album som i stor grad omhandler tenåringsangst, forelskelse og ydmykelse. Albumet kommer våren 2015, og er produsert av Erlend Mokkelbost (JR Ewing, Montée, Rumble In Rhodos) og mikset av NicolasVernhes (The War On Drugs, Dirty Projectors). Først ut var singelen «Summer», med tilhørende bygdefestvideo, og vi gir deg muligheten til å ta med en venn på konserten 28.02.15 under Parkteateret Yngling!

http://youtu.be/7qA0s0I3k1M

Yngling er Parkteatrets konsertrekke rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at ungdom kan oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk innen ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Skriv i kommentarfeltet på Facebooksiden vår hvem du har lyst til å ta med deg på konserten, så trekker vi en heldig vinner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *