Luke 14: Tutti World Music Workshops and Concerts

 
 

Tutti World Music Workshops and Concerts går av stabelen 15. April 2015 i Serbia, og fokuserer på å danne et stabilt og fremtidig samarbeid mellom alle landene som deltar. Hensikten er å nytte musikk som verktøy for å viske ut landegrenser ved å by på en musikalsk, kulturell og etnisk allsidighet gjennom konserter og workshops. Initiativtaker Jovan Pavlovic ble beæret med tittelen ”Årets Artist” i 2010 av Sør-Trøndelag kommune, og arbeider aktivt med å forene Norge, Palestina, Bulgaria, Bosnia Herzegovina og Serbia gjennom musikk, og JM Norway er stolte av å være samarbeidspartnere i dette prosjektet!

For å få et innblikk i hva festivalen kan resultere i, kan du ta en kikk på dette stykke hvor André Bjerkes “Sov, Sov” kommer til et multikulturelt uttrykk:

http://youtu.be/pQeb-tA6HOw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *